Login

Menu

AeroLogic® Extra Tillbehör

Titthåls Hopsättning av Glas - standard storlek som option
En titthåls hopsättning tillåter en visuell inspektion av lamporna, utan att man behöver ta bort enheten från ventilationskanalen. Tillgängliga i 25 mm och 50 mm diamater (1 och 2 tums diameter).
 Zenith™ Sell Sheet
Zenith™ Owner's Manual

Zenith™ Ultraviolett Mätare

Zenith™ UV-mätare är en känslig, handhållen, UV-mätare, som används för att kontrollera intensiteten av åldrande ultraviolett lampor och servicerum som utnyttjar luftrenare för att se till att ultraviolett strålningsexponering av personal inom det behandlade området ligger inom acceptabla gränser.

Zenith™ UV-mätare ger exakt och lättlästa nivåer av intensitet. Ett snävt ultraviolett band passerar filtret i kombination med fotodiod detektorn, vilket gör Zenith™ okänsligt för omgivande belysningen av det område som övervakas. Zenith™ övervakare drivs av ett enda 9-volts DC alkaliskt batteri och en intern batterisparare stänger automatiskt av mätaren efter 30 minuters inaktivitet.


ArmorLiteTM Safety Shield
Skyddande film som läggs på Ster-L-Ray Lampor som eliminerar farorna med fragment av trasiga kvartsstavar och kvicksilver förorening.
 

Sentinel™ Remote lampindikatorn övervakar lampdriften av en, två eller fyra ultravioletta lampfixturer och är utrustad med en 7,6 m. sladd. Ytterligare 7,6 m. tillägg finns tillgängliga.  

Sentinel™ Remote lampindikatorn kan konfigureras för att användas med en rad olika bakteriedödande UV-fixturer och fungerar antingen med 120 Volt 56/60 Hertz eller 220-240 V 50/60 Hertz fixturer med hjälp av antingen magnetiska och elektroniska förkopplingsdon. Sentinel™ Remote lampindikatorn monteras på en yta inom 7,6 m. av en UV-enhet. Ledningar och sensorer på Sentinel™ är ansluten till inredning genom hål i väggen i enheten. Sensorerna upptäcker strömflödet från lampor, som aktivera indikatorer på utsidan av Sentinel™. När en sensor inte kan identifiera någon ström, så lyser inte indikatorn. För användning med olika linjer av luft desinfektionsutrustning. 
Sentinel Sell Sheet    Sentinel Manual
 
Komplett Artikel Nr. Beskrivning
350250A1 För användande med enhet som använder SINGEL lampa & elektronisk ballast
350250A2 För användande med enhet som använder TVÅ lampor & elektronisk ballast(er)
350250A3 För användande med enhet som använder FYRA lampor & elektronisk ballast(er)
350250A4 För användande med enhet som använder SINGEL lampa & magnetisk ballast
350250A5 För användande med enhet som använder TVÅ lampor & magnetisk ballast(er)
350250A6 För användande med enhet som använder FYRA lampor & magnetisk ballast(er)

AeroLogic® is a registered trademark of the Atlantic Ultraviolet Corp.